Herinneringen instellen

De Networking4all portal biedt uitgebreide mogelijkheden om herinneringen in te stellen voor uw SSL certificaten. Standaard staan uw herinneringen voor het verlopen van uw certificaten op 90, 60, 30 en 1 dagen voor de verloopdatum van uw certificaat. In uw account kunt u deze herinnering aanpassen.

Let op: wanneer u een herinnering aanmaakt in uw profiel, overschrijft dit de standaard herinneringen op 90, 60, 30 en 1 dagen. U zult dan alleen herinneringen ontvangen op de dagen die u zelf heeft aangegeven.

Uw standaard herinneringen aanpassen

Wanneer u de standaard instellingen voor uw herinneringen wilt aanpassen, kunt u op uw bedrijfspagina invoeren wanneer u herinnerd wilt worden aan het verlopen van uw certificaat. Wanneer u bent ingelogd in uw account, gaat u hiervoor naar het tabblad Bedrijf. Klik aan de rechterkant op het kopje Instellingen. Onderaan het venster bevindt zich het kopje Herinneringen. Klik op 'voeg herinnering toe'. Een dropdown-menu zal verschijnen, waaruit u de gewenste dag kunt kiezen waarop u de herinnering wilt ontvangen. Kies de juiste instelling. Wanneer u nog een herinnering wilt instellen, klikt u nogmaals op 'voeg herinnering toe'. Wanneer u klaar bent met het instellen van uw aangepaste herinneringen, drukt u op 'Opslaan'.

Afwijkende instellingen per product

U kunt ook een afwijkende instelling maken voor een product. Ga hiervoor via het tabblad Producten naar het gewenste product. Onder het kopje Herinneringen dat rechtsonderaan de pagina staat, kunt u zien wat de huidige instellingen zijn voor de herinneringen voor dit product. Let op: Als u een aangepaste herinnering toevoegt voor een product, overschrijft u de instellingen zoals u ze op uw bedrijfspagina heeft aangemaakt.

In dit venster kunt u er voor kiezen om herinneringen helemaal uit te zetten voor dit product, kunt u een e-mailadres toevoegen voor de herinneringen, en een herinnering toevoegen door te klikken op 'voeg herinnering toe'. Dit zal een dropdown-menu openen waarin u kunt kiezen voor de gewenste herinneringsdatum. Wanneer u meerdere herinneringen wilt instellen, klikt u nogmaals op 'voeg herinnering toe'. Wanneer u klaar bent met het instellen van uw aangepaste herinneringen, drukt u op 'Opslaan'.