Privacy Policy

Dit is de privacy policy van Networking4all B.V., gevestigd te Amsterdam en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 20099481 (hierna: “Networking4all”). Deze privacy policy omschrijft welke persoonsgegevens wij verwerken en voor welke doeleinden.

Gebruik persoonsgegevens door Networking4all

Tenzij u klant bent van Networking4all verzamelen wij alleen persoongegevens van u wanneer u onze website bezoekt door het gebruik van cookies en door bezoekersregistratie. Wanneer u een klantrelatie heeft met Networking4all staat in de daarop van toepassing zijnde algemene voorwaarden omschreven welke gegevens wij verwerken en voor welke doeleinden.

Gebruik van cookies en bezoekersregistratie

Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schrijf of in het geheugen van uw computer. Networking4all gebruikt cookies om uw gebruik van de website te verbeteren. Cookies kunnen uw computer in principe niet beschadigen. Wanneer u geen cookies wenst te accepteren, kunt u dit aangeven in uw browser. Het kan echter voorkomen dat sommige onderdelen van de website zonder cookies niet goed functioneren. Networking4all registreert daarnaast de IP-adressen van alle bezoekers van de website, inclusief de datum en het tijdstip van het bezoek. Deze gegevens worden maximaal 1 jaar bewaard en kunnen onder meer gebruikt worden om bezoekersaantallen te kunnen meten.

Melding CBP

Onze verwerking van persoonsgegevens is gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacy policy

Het kan voorkomen dat het in deze privacy policy opgenomen beleid in de toekomst wordt gewijzigd. Wij raden u daarom aan om onze privacy policy regelmatig te bekijken.

Contact

Wanneer u meer informatie wil over de wijze waarop Networking4all persoonsgegevens verwerkt, uw gegevens wil inzien of wijzigen, bezwaar wil maken of vragen heeft naar aanleiding van deze privacy policy, kunt u contact opnemen met Networking4all via communication@networking4all.com.

Informatie

Heeft u vragen over deze documenten? Neem dan contact met ons op.


Pers informatie

+31 (0)20 788 10 30
communication@networking4all.com

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij zoeken altijd een oplossing op maat, indien nodig komen we bij u langs.
Bereikbaar

Bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar via een van onze communicatiekanalen.
Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Wij zoeken altijd oplossingen op basis van de beste veiligheid.
No nonsense

No nonsense

Wij blijven bijleren, zodat we u steeds weer kunnen helpen met uw digitale beveiliging.
Symantec
Globalsign
Thawte
Geotrust
Certum
Securiscan